KlachtenSPOED

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie !

Bij overige spoedgevallen belt u tot 17 uur de praktijk : 020 737 14 26

Voor spoedgevallen in de avond / nacht / weekend kunt u contact opnemen met de huisartsenpost : 088 003 06 00

Huisartsenposten Amsterdam
Hoogte Kadijk 143 C
1018 BH Amsterdam

www.huisartsenpostenamsterdam.nl
Klachten

Wij willen graag ons werk professioneel uitvoeren en vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt. Desondanks is het mogelijk dat u geen goed gevoel heeft na contact met een medewerker van onze praktijk. U vindt bijvoorbeeld dat u niet serieus bent genomen of u heeft de praktijk niet goed kunnen bereiken. Wij willen dat dan zo snel mogelijk weten, zodat wij dit met u kunnen bespreken en wij ervan kunnen leren.

 

Dit kunt u doen door het klachtenformulier in te vullen en in te leveren bij onze praktijk. Onze klachtenfunctionaris neemt uw klacht dan in behandeling.
Bent u daarna nog niet tevreden? Dan kunt u een schriftelijke klacht indienen bij de onderstaande klachten- en geschilleninstantie.

 

skge
Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg
Postbus 8018
5601 KA Eindhoven
Tel: 088 – 0229100
info@skge.nl
www.skge.nl

Mededeling voorzorgsmaatregelen Covid-19 (coronavirus)

Vanaf dinsdag 1 september 2020 kunt u bij ons terecht voor reguliere zorg bij de huisarts en fysiotherapeuten. Er is geen inloopspreekuur. Behandeling volgens afspraak.  Wij verzoeken u vriendelijk als u naar de praktijk komt om zoveel mogelijk alleen te komen en op de afgesproken tijd. Indien jonge kinderen, 1 ouder/verzorger mee.

 

Zo houden we de wachttijd in onze wachtkamer zo kort mogelijk en het aantal gelijktijdig aanwezige patiënten zo min mogelijk. Voor vragen over het coronavirus verwijzen wij u naar de website van www.thuisarts.nl ( u kunt op de link hier links onder klikken ) . U wordt verzocht bij klachten van de luchtwegen en koorts niet naar de praktijk te komen. Als de klachten ernstig zijn dan zal de doktersassistent aan de telefoon met u de ernst inschatten en passend hulp aanbieden.

 

Als u (of één van uw huisgenoten) griepklachten heeft, verzoeken wij u uw afspraak met een arts of hulpverlener af te bellen.

nl_NLNL
Scroll naar boven