DiëtetiekSPOED

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie !

Bij overige spoedgevallen belt u tot 17 uur de praktijk : 020 737 14 26

Voor spoedgevallen in de avond / nacht / weekend kunt u contact opnemen met de huisartsenpost : 088 003 06 00

Huisartsenposten Amsterdam
Hoogte Kadijk 143 C
1018 BH Amsterdam

www.huisartsenpostenamsterdam.nl
Diëtetiek

Gezonde voeding is de basis van een goede gezondheid. Door gezond te eten, voelt u zich beter, voorkomt u ziekten en versnelt u het herstel tijdens of na ziekte. Het is belangrijk dat u voedingsadvies krijgt van iemand die kennis van zaken heeft. De diëtist is dé deskundige op het gebied van voeding, gezondheid en ziekte. De diëtist werkt samen met uw huisarts, de praktijkondersteuner en andere zorgverleners.

 

De titel diëtist is een beschermde titel en mag alleen worden gevoerd na afronding van een erkende vierjarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek. De diëtist is gebonden aan het medische beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften omtrent persoonsregistratie. Uw gegevens worden dus altijd vertrouwelijk behandeld.

Mededeling voorzorgsmaatregelen Covid-19 (coronavirus)

Vanaf dinsdag 1 september 2020 kunt u bij ons terecht voor reguliere zorg bij de huisarts en fysiotherapeuten. Er is geen inloopspreekuur. Behandeling volgens afspraak.  Wij verzoeken u vriendelijk als u naar de praktijk komt om zoveel mogelijk alleen te komen en op de afgesproken tijd. Indien jonge kinderen, 1 ouder/verzorger mee.

 

Zo houden we de wachttijd in onze wachtkamer zo kort mogelijk en het aantal gelijktijdig aanwezige patiënten zo min mogelijk. Voor vragen over het coronavirus verwijzen wij u naar de website van www.thuisarts.nl ( u kunt op de link hier links onder klikken ) . U wordt verzocht bij klachten van de luchtwegen en koorts niet naar de praktijk te komen. Als de klachten ernstig zijn dan zal de doktersassistent aan de telefoon met u de ernst inschatten en passend hulp aanbieden.

 

Als u (of één van uw huisgenoten) griepklachten heeft, verzoeken wij u uw afspraak met een arts of hulpverlener af te bellen.

nl_NLNL
Scroll naar boven